SC Club4Paws SRL se angajează să mențină acest site actualizat și cu informații corecte. Dacă, totuși, întâmpini ceva incorect sau depășit, am aprecia dacă ne-ai putea informa. Te rugăm să indici unde anume pe site ai citit informațiile. Vom analiza acest lucru cât mai curând posibil. Te rugăm să trimiți răspunsul tău prin e-mail la: contact@club4labute.ro.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin %s sau terților care au plasat conținutul ei înșiși sau de la care %s a obținut o licență de utilizator.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin SC Club4Paws SRL sau terților care au plasat conținutul ei înșiși sau de la care SC Club4Paws SRL a obținut o licență de utilizator.

Copierea, diseminarea și orice altă utilizare a acestor materiale nu este permisă fără permisiunea scrisă a SC Club4Paws SRL, cu excepția și numai în măsura în care se stipulează altfel în reglementările legilor aplicabile (cum ar fi dreptul de a cita), cu excepția cazului în care conținutul specific impune altfel.

Dacă ai întrebări sau probleme cu accesibilitatea site-ului, te rugăm să nu eziți să ne contactezi.

0
Cosul De Cumparaturi 0
No products in the cart.