Silicat Pisici cu Lavandă 3.8L – Miau Miau

MIAU MIAU LAVANDA SILICAT 3.8L este un asternut igienic pentru pisici, din silicat natural, cu parfum de lavanda.

AVANTAJE:

  • Nu produce praf. Asternutul igienic din silicat Miau Miau nu produce praf si nu irita, in acest fel, ochii si nasul pisicii.
  • Capteaza mirosul. Mirosurile neplacute sunt captate eficient, iar aerul din imprejurimi este mentinut curat si improspatat cu parfum de lavanda.
  • Absoarbe lichidul. Milioane de pori microscopici din fiecare granula de silicat Miau Miau Lavanda absorb lichidul intocmai ca un burete, retinand bacteriile si impuritatile.
  • Nu se lipeste. Datorita marimii si formei speciale, granulele de silicat Miau Miau nu se lipesc pe blana sau pe labutele pisicii.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE pentru Silicat Pisici cu Lavandă 3.8L – Miau Miau: Umpleti litiera pisicii cu un strat de 3.5-4cm de silicat Miau Miau Lavanda. Asezati litiera intr-un loc uscat si aerisit. Indepartati excrementele zilnic pentru a pastra litiera curata. Completati cu silicat nou, atunci cand stratul din litiera scade.

nând bacteriile si impuritățile;

– Nu se lipește, datorită mărimii si formei speciale, granulele de silicat Miau Miau nu se lipesc pe blana sau pe lăbuțele pisicii.

Informații suplimentare

Greutate3.8 kg
Dimensiuni35 × 25 × 35 cm
Instrucțiuni de utilizare

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Umpleți litiera pisicii cu un strat de 3.5-4cm de silicat Miau Miau Lavanda. Așezați litiera într-un loc uscat si aerisit. Îndepărtați excrementele zilnic pentru a pastră litiera curată. Completați cu silicat nou, atunci când stratul din litieră scade.

Cantitate

,

Rase

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Silicat Pisici cu Lavandă 3.8L - Miau Miau Silicat Pisici cu Lavandă 3.8L - Miau Miau
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
Cosul De Cumparaturi 0
No products in the cart.